Lody o smaku zwierzęcych wnętrzności, kurzych skrzydełek czy ryb – to tylko niektóre z najdziwniejszych na świecie zimowych deserów.
Dla wszystkich miłośników zdrowego odżywiania prezentujemy prosty przepis na wyśmienite batony mocy.
Prezentujemy przepis na mini tartaletki z kremem orzechowo-bananowym i nutą karmelu.
Dla wszystkich miłośników bezglutenowych przekąsek prezentujemy przepis na wyśmienite i zdrowe - ciasteczka gryczane.
Tradycyjna, oryginalna receptura i pyszny smak. Oto cechy wyróżniające regionalny przysmak – kiszkę ziemniaczaną firmy Gzella.
Dieta bezglutenowa nie należy do najłatwiejszych dlatego najważniejszym elementem jest właściwe rozplanowane i przygotowanie posiłków.
Dla wszystkich miłośników leśnych smaków prezentujemy przepis na pyszną tartę z grzybami. Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
Sylwester pozostał już tylko wspomnieniem, ale czas karnawałowych zabaw wciąż przed nami.
Szklanka soku pomidorowego Fortuna codziennie – to prosta recepta nie tylko na wzmocnienie organizmu i zapobieganie wielu chorobom, ale też na piękny wygląd.
Dla wszystkich łasuchów, którzy w Nowym Roku czują niedosyt słodyczy i chcą poeksperymentować kulinarnie przygotowaliśmy pomysł na super deser.
Owoce pochodzące z polskich sadów są słynne na całym świecie, Herbapol zamknął je w cudownych przetworach: dżemach, konfiturach i powidłach.
Sylwester to data wyczekiwana na całym świecie. Towarzyszą mu liczne miejskie zabawy, bale i domowe prywatki.